logo

Bli Microsoft Dynamics 365 konsulent på 12 uker!

Endelig er Microsoft Dynamics 365-programmet i Norge! Er du interessert i problemløsning- og forretningsutvikling og ønsker å jobbe med en av verdens ledende skyplattformer? Bli Microsoft Dynamics-konsulent på kun 12 intensive uker med oppdrag hos KPMG, EY Skye eller Heimstaden etter eksamen.

Microsoft Dynamics 365

En av verdens ledende skyplattformer 

Microsofts Dynamics 365 er en av verdens lendende skyplattformer, og behovet for kompetanse er stort. Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom forretningsutvikling og IT kan dette programmet være noe for deg.

For å drive virksomheter globalt må bedrifter oppfylle komplekse krav innen blant annet skatte-, e-fakturerings-, revisjons-, forskriftsrapporterings-, bank- og forretningsdokumentoppsett. Virksomheter er dermed avhengig av komplekse IT-systemer for sine forretningsprosesser. Dynamics 365 er en programvare som hjelper bedrifter med å administrere komplekse globale operasjoner samt utvide og drive selskaper.

Microsoft Dynamics 365 tilbyr en komplett forretningsløsning fra en enkel skypakke til salg, service, markedsføring og ERP-applikasjoner. Det skybaserte ERP-systemet Microsoft Dynamics gjør det mulig for bedrifter å samle prosesser og operasjoner på én og samme plattform, skreddersydd etter behov.

Les om hvorfor Viktor valgte Microsoft Dynamics 365-programmet.

"Kombinasjonen mellom det praktiske og bedriftsfilosofien med mennesker i sentrum var det mest avgjørende for meg" - Viktor

Karrieremuligheter

Å jobbe som Microsoft Dynamics 365-konsulent

Etter å fullført utdannelsen hos AW Academy starter du som Dynamics 365 konsulent hos Academic Work med oppdrag hos KPMG, EY Sky eller Heimstaden.

Som Microsoft Dynamics 365-konsulent vil du jobbe med spennende digitaliseringsprosjekter og forretningsprosesser. Du får mulighet til å bidra med alt fra implementering og rådgivning til utvikling og optimalisering av prosesser – og hjelper kunder med å forbedre og forenkle arbeidsprosesser – som bidrar til verdiskapning.  

Du fungerer som en teknisk plattformeksper hvor arbeidet først og fremst baserer seg på å samhandle med kunder gjennom problemløsning av praktiske prosesser over til tekniske løsninger på en av verdens ledende sky plattformer, Microsoft Dynamics 365.  

Som Dynamics-konsulent blir du involvert i kundenes strategier og målsettinger. Du gir råd om muligheter som finnes og løsningene som trengs for å nå målene med hjelp av Microsoft Dynamics plattformen. Du blir en del av et prosjektbasertteams og et sterkt fagmiljø der kompetanseutvikling er en stor del av hverdagen.   

Drømmer du om å jobbe med IT? La Agnethe inspirere deg og få en sniktitt på innsiden av EY Skye som kan bli din nye arbeidsplass i 2023. Les mer her!

"Velger du denne retningen vil du raskt oppdage at du er attraktiv på arbeidsmarkedet. Dynamics 365 er en ekstremt ettertraktet kompetanse" - Agnethe, Microsoft-konsulent hos EY Skye

Programinnhold

Dette er noe av det du lærer i Microsoft Dynamics-programmet. En stor del av undervisningen kommer til å være digital og på engelsk. 

 • Microsoft Dynamics 365 kurs
 • Core Finance and Operations 
 • Finance & Operations 
 • Supply Chain Management
 • Supply Chain Management, Manufacturing
 • Prosess- og prosjektledelse samt teknisk konsulentkompetanse
 • Konfigurasjon, implementering og integrasjoner
 • Dokumentasjon og testing
 • Kunnskap om Power Plattform

Hvem søker vi?

Er dette deg?

Er du interessert i IT- og forretningsutvikling, og motivert av å lære om et system i kontinuerlig utvikling, og kan du dessuten krysse av punktene under? Ta sjansen å søk på programmet for en ny og spennende hverdag i IT-bransjen!  

Vi ser etter deg som 

 • Har sterk interesse og motivasjon for å lære om Microsoft Dynamics 365 som er i kontinuerlig utvikling 
 • Er logisk anlagt, en problemløser og har gode samarbeidsevner
 • Tør å kaste deg ut i utfordrende situasjoner
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i fagområdet
 • Har svært gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har sterk motivasjon og et ønske om å forplikte deg til en krevende og intensiv utdanning over 12 uker, etterfulgt av jobb hos Academic Work.

Vi oppfordrer sterkt kandidater fra ulike bransjer med de rette evnene, personlige egenskapene og engasjement til å søke! 

For å lykkes i rollen som en Microsoft Dynamics 365-konsulent er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt kan tilpasse deg ulike team og personligheter. Vi ser at du er en fleksibel problemløser som håndterer varierte arbeidsoppgaver. Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på AW Academy. 

Da Malin Helmuth Larsen kom inn på AW Academy var hun innstilt på å komme seg gjennom intensivutdanningen på egenhånd. Slik ble det ikke! Les om hva Malin synes om AW Academy og pedagogikkene vår her.

"En utdanning hos AW Academy baserer seg på samarbeid, høyt tempo og kontinuerlig feedback" - Malin Helmuth Larsen, Alumni

Vi tilbyr

 • Kostnadsfri intensivkurs over 12 uker som inkluderer teoretiske og praktiske studier
 • Fast ansettelse gjennom Academic Work som konsulent hos en av våre samarbeidspartnere
 • En effektiv vei til en karriere innen IT

Accelerated Learning

The AW Academy Way

Dette er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. Vår pedagogiske modell The AW Academy Way er basert på Accelerated Learning. Dette innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team.

Din læringsreise er viktig for oss, og du vil derfor bli kontinuerlig fulgt opp av både Program Manager og våre lærere under utdanningen. Oppfølging er knyttet både til din tekniske og personlige utvikling. Løpende gjennom programmet vil du gjennomføre obligatoriske tester som en del av vår vurderingsprosess. Dette for å sikre at du når læringsmålene i programmet.

Søknadsprosess

Hvordan søker jeg?

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som starter med tester for å avdekke om du har evnene og ferdighetene som skal til for for å gjennomføre programmet.

Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Ta testen”. Testresultatene evalueres fortløpende og kandidater som består vil bli invitert til neste steg i rekrutteringsprosessen. Tar du utfordringen?  

Les mer om programmet hos Academic Work.

Søknadsprosessen trinn for trinn 

 1. Fullfør online test på awacademy.no
 2. Send inn motivasjonsbrev og CV
 3. Telefonintervju
 4. Personlig intervju 
 5. Referanser og bakgrunnssjekk
 6. Velkommen til AW Academy!

Praktisk informasjon

Studiestart: 31.10.2022

Eksamen: 03.02.2023

Pause i undervisningen: Uke 51 og 52 (19.12-01.01)

Utdanningssted: AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted: Oslo hos KPMG, EY Skye eller Heimstaden

Oppstartskveld: 27.09.2022 etterfulgt av forstudier man selv legger opp.

Forstudier: 27.09.2022 – 30.10.2022

Første arbeidsdag: 06.02.2023

Våre samarbeidspartnere for dette programmet!

KPMG består i dag av om lag 1400 dyktige ansatte fordelt på 25 kontorer rundt om i Norge. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr de tjenester innen rådgivning, revisjon, skatt, avgift og juss. De bistår både små og store bedrifter, samt offentlige virksomheter og frivillige organisasjoner.

KPMG satser stort innen rådgivning og tjenester knyttet til CRM og ERP. Med en rådgivningsavdeling i sterk vekst, som jobber med komplekse og spennende CRM- og ERP-prosjekter i Norge og internasjonalt, er de allerede langt på vei med å bygge det ledende Dynamics 365-implementeringsmiljøet i Norge.

EY Skye har et systemutviklingsmiljø som kombinerer teknologi og forretning og er et av Norges største konsulenthus med partnerstatus hos IBM, Microsoft og SAP.

De er har som mål å skape verdi gjennom å hjelpe selskaper med digitalisering. Dette gjør de ved å flytte IT inn i hjertet av virksomheten slik at man kan øke utnyttelsen av selskapets ressurser. EY Skye setter alltid kunden først og kjennetegnes av medarbeidere som er kompetente, nysgjerrige og inkluderende. I EY Skye har de lang tradisjon i å kombinere forretningsforståelse, prosesser, endringsledelse og teknologi for å støtte virksomheter på en helhetlig måte.

Deres Microsoft-team består av erfarne fagfolk som motiveres av nytenkning og utvikling. Dette gjør at de står godt rustet til å bistå i en komplett digitaliseringsprosess med fokus på å få fullt utbytte av kundenes investeringer.

Heimstaden er et ledende boligeeiendomsselskap med visjonen å skape hjem med omtanke for en enklere og bedre hverdag – Friendly Homes. De har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Tyskland, Nederland, Tsjekkia, Finland, Polen og Storbritannia.

Deres forretningsidé er å anskaffe, utvikle og forvalte eiendommer. Gjennom en fullt integrert verdikjede jobber de for å øke livskvaliteten til sine kunder, og tilby en trygg og god arbeidsplass for sine ansatte.

Hos Heimstaden vil man få mulighet til å bli en del av et ungt og dynamisk miljø, med stor påvirkningskraft for sine oppgaver og ansvarsområder. De har store ambisjoner med pågående planlegging og implementering av Dynamics, og her vil man få muligheten til å bli med på en unik og spennende reise!

rocket

Vanlige spørsmål

Accelerated Learning er en rask vei til en ny karriere for de som vil mest. Pedagogikken fokuserer på praktisk læring i raskt tempo, løpende team work og utrettelig feedback-dialog. Utdannelsen baseres hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for yrkesrollen. Dette gjør at prosessen for læring blir ekstremt effektiv, og forsyner våre deltakere med de rette forutsetningene for å starte sine nye karriere, og bidra fra dag en som junior systemutvikler. 

Academy er åpent for alle å søke - uansett bakgrunn. Riktig holdning er viktigere enn tidligere erfaringer når vi avgjør hvem som tilbys denne utdanningen. Vi søker kandidater som er motiverte, ambisiøse og har evnen til å raskt ta til seg nye kunnskaper. Dette er også ettertraktede egenskaper hos arbeidsgivere. Vi søker deg som med engasjement og høye ambisjoner, ser muligheter til å oppnå grenseløse resultater om du bare får rett verktøy - uavhengig av tidligere bakgrunn. 

For å søke på studiet må du ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forkunnskaper kreves! Disse trinnene er en del av rekrutteringsprosessen vår: Trinn 1. Gjør utvelgelsestestene. Etter testene får du en mail av Academic Work om testene er godkjent. Trinn 2. Send inn søknad og motivasjonsbrev Trinn 3. Telefonintervju. Trinn 4. Intervju med Academic Work. Trinn 5. Intervju med Accenture. Trinn 6. Referansesjekk. Trinn 7. Velkommen til AW Academy & Accenture! Academic Work er ansvarlig for rekruttering til AW Academy. 

Søknadsprosessen trinn for trinn 

 1. Fullfør online test på awacademy.no
 2. Send inn motivasjonsbrev og CV
 3. Telefonintervju
 4. Personlig intervju 
 5. Referanser og bakgrunnssjekk
 6. Velkommen til AW Academy!

Rekrutteringsprosessen begynner med et personlighetsforum og avsluttes med en test som måler logisk problemløsningsevne. Testen som måler din logiske evne har en tidsbegrensning per spørsmål som mange opplever som veldig stressende. Det er derfor det viktig at du sitter på et helt uforstyrret område. Personlighetsforumet kartlegger din personlighet og inneholder en rekke uttalelser om atferd i en arbeidssituasjonsom du skal ta stilling til. Har du spesifike spørsmål om testene, kan du maile oss på «academy@academicwork.no» 

Våre program er i utgangspunktet kostnadsfritt. Skulle du velge å ikke fullføre kurset eller avslutte oppdraget vil en studiegjeld aktiveres. 

question

Har du flere spørsmål?

Se vår FAQ

Praktisk informasjon

Studiestart: 10/31/2022

Eksamen: 2/3/2023

Utdanningssted: AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted: Oslo hos KPMG, EY Skye eller Heimstaden

Søk til programmet!

Ta testene og søk innen plassene blir fylt opp! Du mottar en e-mail med instruksjoner hvordan du gjennomfører testen, slik at du kan ta testen når det passer deg.

Tidligere deltagere!

Jeg anbefaler de som er interessert i et karriereskifte til IT-bransjen og som synes Dynamics 365 er spennende om å søke. Det åpner opp mange karrieremuligheter og gir en fremtidsrettet karriere. Har du motivasjon og ønske om å lære kommer man til å passe godt inn på AW Academy.

Viktor

Microsoft Dynamics 365

Les hele historien

Jeg hadde ingen erfaring før jeg startet på kurset, og den største utfordringen var å få på plass riktig arbeidsmetode og omstille meg til et helt nytt fagfelt. Jeg lærer best ved samarbeid, og det var derfor vesentlig for meg å raskt etablere et nettverk.

Julianne

JavaScript

Les hele historien

Om du er usikker på hvilken karrierevei du skal ta eller du opplever at du ikke helt har funnet din retning, men kunne tenke og prøve deg på en karriere som er både fremtidsrettet og etterspurt; Ja da bør du søke på AW Academy.

Jon-Petter

Salesforce

Les hele historien