logo

Utdanning i ServiceNow med garantert konsulentoppdrag hos Accenture

Tiltrekkes du av problemløsning, koding, digitalisering av organisasjoner og et bredt utvalg av karrieremuligheter? Som ServiceNow-konsulent jobber du i krysningspunktet mellom forretning og teknologi. Etter 12 uker blir du ServiceNow-konsulent hos Accenture.

ServiceNow

Verdens ledende Service Management-løsning

ServiceNow er en av verdens ledende Service Management-løsninger for bedrifter. Det er en skybasert løsning for digitalisering og automatisering av prosesser som er samlet på én plattform. Løsningen bidrar til å optimalisere produktivitet, redusere kostnader og forberede samarbeid på tvers av avdelinger i en bedrift. ServiceNow har flere funksjoner og “out-of-the-box"-applikasjoner som gjør løsningen fleksibel og skalerbar.

KARRIEREMULIGHET

ServiceNow-konsulent hos Accenture

Digitalisering forandrer verden. Hvordan vi lever, kommuniserer og arbeider. Derfor er det et et stort behov av personer som vet hvordan man kan jobbe med digitalisering på en effektiv måte. Det er stort behov for ServiceNow-kompetanse på markedet.

Som ServiceNow-konsulent jobber du midt i den digitale revolusjonen: du hjelper bedrifter med å vokse ved hjelp av teknologi og effektive forretningsprosesser. Å jobbe med ServiceNow er en kombinasjon av å identifisere forretningsutfordringer, skape digitale løsninger og jobbe med å binde organisasjon og teknologi sammen. Etter fullført eksamen går du inn i konsulentoppdrag hos Accenture i Oslo, der du vil fortsette å lære og jobbe med ServiceNow med støttet og hjelp fra dyktige kolleger hos Accenture.

“Som ServiceNow-konsulent er ingen arbeidshverdag lik, du lærer noe nytt hver eneste dag. Det beste med ServiceNow er fleksibiliteten og hvor enkelt systemet er bygd opp. Det er litt som å bygge lego, det er kun fantasien som setter grenser.” - Miika Kallasoja, ServiceNow Alumni 

 Les mer om hva Miika synes om ServiceNow-utdanningen her!

Som ServiceNow-konsulent er dette en del av arbeidshverdagen:

 • Utvikle seg selv til å bli en ekspert innen en spennende og stadig utviklende teknologi
 • Jobbe med kundeprosjekt, identifisere forretningsutfordringer og finne løsninger sammen med kunden og teamet ditt.
 • Arbeide med koding, men i stedet for å dykke dypt i detaljnivå, vil det meste foregå med systemets innebygde funksjoner, slik at du kan bruke din tid effektivt på å identifisere og løse bedriftens utfordringer.
 • Identifisere utfordringer, bygge bedre løsninger og automatisere prosesser ved å kombinere ServiceNow sine ferdige moduler med programmeringsfunksjoner.
 • Vedlikehold og utvikle kundens ServiceNow-miljø.

Vi tilbyr 

 • Kostnadsfri intensivkurs over 12 uker som inkluderer teoretiske og praktiske studier.
 • Økonomisk kompensasjon og valgfritt studielån gjennom studieperioden.
 • Fast ansettelse gjennom Academic Work som konsulent hos Accenture
 • Garantilønn etter fullført eksamen
 • En effektiv vei til en karriere innen IT og ServiceNow

HVEM SØKER VI?

Kjenner du deg igjen i følgende:

 • En fullført bachelorgrad, området er ikke relevant.
 • Logisk anlagt
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Har en brennende interesse for IT og teknologi
 • Er ansvarsfull og fleksibel
 • Har en avgjørende motivasjon og engasjement for utdanningen
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, muntlig og skriftlig.

Dette er et internasjonalt program med kandidater fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Du kommer til å ha mulighet til å bygge personlig og profesjonelt nettverk på tvers av landegrensene.

LÆRINGSMETODE

Intensivutdannelse på 12 uker

Dette er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker. Utdanningsmodellen vi bruker er basert på Accelerated Learning. Dette innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. 

Din læringsreise er viktig for oss, og du vil derfor bli kontinuerlig fulgt opp av både Program Manager og våre lærere under utdanningen. Oppfølging er knyttet både til din tekniske og personlige utvikling. Løpende gjennom programmet vil du gjennomføre obligatoriske tester som en del av vår vurderingsprosess. Dette for å sikre at du når læringsmålene i programmet.

Hvordan søker jeg? 

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som starter med tester for å avdekke om du har evnene og ferdighetene som skal til for å gjennomføre programmet. 

Du starter søknadsprosessen til Academic Work Academy ved å klikke på ”Søk her”. Testresultatene evalueres fortløpende og kandidater som består vil bli invitert til neste steg i rekrutteringsprosessen. Tar du utfordringen? Les mer på Academic Work sin nettside

Søknadsprosessen trinn for trinn

 1. Fullfør online test på awacademy.no
 2. Send inn CV
 3. Telefonintervju
 4. Personlig intervju 
 5. Referanser og bakgrunnssjekk
 6. Velkommen til Academic Work Academy!

PRAKTISK INFORMASJON

Studiestart: 16.01.23

Eksamen: 11.04.23

Utdanningssted: Undervisningen er digital, og holdes hverdager mellom kl. 08.00-16.00.

Arbeidssted etter fullført eksamen: Fornebu, Oslo hos Accenture

Oppstartskveld: 12.12.22

Første arbeidsdag: 12.04.23

rocket

Vanlige spørsmål

Accelerated Learning er en rask vei til en ny karriere for de som vil mest. Pedagogikken fokuserer på praktisk læring i raskt tempo, løpende team work og utrettelig feedback-dialog. Utdannelsen baseres hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for yrkesrollen. Dette gjør at prosessen for læring blir ekstremt effektiv, og forsyner våre deltakere med de rette forutsetningene for å starte sine nye karriere, og bidra fra dag en som junior systemutvikler. 

Academy er åpent for alle å søke - uansett bakgrunn. Riktig holdning er viktigere enn tidligere erfaringer når vi avgjør hvem som tilbys denne utdanningen. Vi søker kandidater som er motiverte, ambisiøse og har evnen til å raskt ta til seg nye kunnskaper. Dette er også ettertraktede egenskaper hos arbeidsgivere. Vi søker deg som med engasjement og høye ambisjoner, ser muligheter til å oppnå grenseløse resultater om du bare får rett verktøy - uavhengig av tidligere bakgrunn. 

For å søke på studiet må du ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forkunnskaper kreves! Første steg i prosessen er å gjennomføre to tester, Matrigma som tar ca. 12 min og MAP som tar ca. 20 min. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper og din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen, kan du søke på utdanningen. Etter testene får du en mail av Academic Work om testene er godkjent. Disse trinnene er en del av rekrutteringsprosessen vår:

Søknadsprosessen trinn for trinn 

 1. Fullfør online test på awacademy.no
 2. Send inn CV
 3. Telefonintervju
 4. Personlig intervju 
 5. Referanser og bakgrunnssjekk
 6. Velkommen til Academic Work Academy!

Rekrutteringsprosessen begynner med et personlighetsforum og avsluttes med en test som måler logisk problemløsningsevne. Testen som måler din logiske evne har en tidsbegrensning per spørsmål som mange opplever som veldig stressende. Det er derfor det viktig at du sitter på et helt uforstyrret område. Personlighetsforumet kartlegger din personlighet og inneholder en rekke uttalelser om atferd i en arbeidssituasjonsom du skal ta stilling til. Har du spesifike spørsmål om testene, kan du maile oss på «academy@academicwork.no»

Når vi benytter oss av MAP-testen er det for å bli bedre kjent med deg for å kunne gi deg og din potensielt fremtidige arbeidsgiver råd om hva man kan forvente den dagen du starter å jobbe der. Er du lett å bli kjent med? Eller kanskje du bruker litt tid før du føler tillit til andre mennesker. Kanskje du liker at ting skjer fort og du er en litt impulsiv person, eller kanskje du er strukturert og foretrekker orden og en systematisk tilnærming til onboardingen.Testen er basert på, men har også videreutviklet femfaktormodellen, som er den mest aksepterte modellen for å måle og beskrive personlighet.

Matrigma er en arbeidspsykologisk evnetest av høy kvalitet som måler generell evne for å kunne forutsi arbeidsprestasjon. Generell evne innebærer en persons evne til logiske resonnementer, kritisk tenkning og evne til å ta inn ny informasjon. Disse komponentene danner grunnlaget for effektiv problemløsning, og er stadig viktigere i et arbeidsliv i endring. Å bruke en Matrigma evnetest i utvelgelsessammenheng gir klare fordeler i form av økt prestasjon og redusert risiko for feilansettelser. Testen av effektivt forutsi en persons arbeidsprestasjon i alle typer arbeid på både leder- og medarbeidernivå.

I utgangspunktet kostnadsfritt i bytte mot en bindingstid i praksisperioden. Skulle du velge å si opp under kurset eller avslutte oppdraget i praksisperioden vil derimot en studieavgift aktiveres.

question

Har du flere spørsmål?

Se vår FAQ

Praktisk informasjon

Studiestart: 1/16/2023

Eksamen: 4/11/2023

Søknadsfrist: Løpende selektering

Utdanningssted: Digitalt

Arbeidssted: Oslo, Accenture

Søk på programmet!

Ta testene og søk innen plassene blir fylt opp! Du mottar en e-mail med instruksjoner hvordan du gjennomfører testene.

Community

Tidligere deltagere

Det er som å gå i verdens største godteributikk som aldri tar slutt. Når du tror at du kan Salesforce forstår du hvor mye mer det er å lære. Det er uendelig med muligheter og det åpner så mange karriereveier. Eventyret har så vidt startet når man uteksamineres fra Academic Work Academy.

Heidi

Salesforce

Les hele historien

Jeg hadde ingen erfaring før jeg startet på kurset, og den største utfordringen var å få på plass riktig arbeidsmetode og omstille meg til et helt nytt fagfelt. Jeg lærer best ved samarbeid, og det var derfor vesentlig for meg å raskt etablere et nettverk.

Julianne

JavaScript

Les hele historien

Om du er usikker på hvilken karrierevei du skal ta eller du opplever at du ikke helt har funnet din retning, men kunne tenke og prøve deg på en karriere som er både fremtidsrettet og etterspurt; Ja da bør du søke på Academic Work Academy.

Jon-Petter

Salesforce

Les hele historien