logo

Accenture og AW Academy utdanner fremtidens Java-utviklere

Motiveres du av å binde sammen teknologi og forretning? I Accenture får du jobbe med banebrytende prosjekter som digitaliserer Norge, og mangfold er en avgjørende faktor for suksess. Om du har erfaring med programmering er ikke avgjørende for oss. Vi vet at individer med rett motivasjon og logisk evne vil lykkes etter endt studie. Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos Accenture gjennom Academic Work.

Hvorfor Java?

Verdens mest brukte programmeringsspråk 

Java er et av verdens mest brukte programmeringsspråk. Java er raskt, sikkert og pålitelig og anvendes derfor i forretningskritiske systemer i en rekke bransjer. Java er plattformuavhengig og objektorientert, som danner et solid fundament for utviklerens videre progresjon. Hos Accenture får du muligheten til å jobbe i et spennende og dynamisk miljø, hvor du vil få muligheten til å vokse som Java-utvikler.  

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe for Accenture? Les mer om Emilies hverdag som Java-utvikler hos Accenture her!  

Utdannelsen inneholder:

  • Objektorientert programmering i Java
  • Datastrukturer og algoritmer
  • Introduksjon til Databaser og SQL
  • Introduksjon til webutvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS, React
  • Agile metoder (SCRUM)
  • Introduksjon til moderne skyteknologier

Om rollen

Java-utvikler hos Accenture 

Har du gode ideer, oppfinnsomhet og et ønske om å skape endring? Hos Accenture vil du jobbe med ny teknologi i et inspirerende, innovativt og fleksibelt arbeidsmiljø. Du vil også få muligheten til å videreutviklere egne ferdigheter gjennom en variert arbeidshverdag med engasjerte medarbeidere som verdsetter å ha det gøy. Du vil blir involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT-prosjekter i Accenture Technology. Hos Accenture blir du en del av Norges største og sterkeste Java-miljø hvor du får jobbe med utfordrende prosjekter.  

“Hos Accenture befinner du deg et sted midt imellom business og teknologi. Jobben handler om å digitalisere Norge, og ha det bra mens du gjør det” -Accenture

Som Java-utvikler er du med å dekke kompetansebehovet innen IT, og får muligheten til å jobbe med et av de mest kjente programmeringsspråkene. Konsulentoppdraget hos Accenture starter med konsulentopplæring av junior-utviklerne. Kandidater fra AW Academy er klare for nye utfordringer, oppgaver og vil få en spennende rolle som java-utvikler hos Accenture.  

“If you’re driven by new challenges, are motivated to improve and have a desire to develop inclusive, responsible and sustainable solutions to complex challenges, join us” - Accenture

I Accenture er det fokus på å levere gode løsninger med mulighet for å balansere jobb og fritid.  

“Mulighetene er utrolig mange, og så lenge du engasjerer deg så får du også støtten du trenger til å gjennomføre” - Eirik, Accenture.

Hvem søker vi? 

Som person er du logisk anlagt og en problemløser. Du er utholden og motivert for å tilegne deg ny kompetanse, og har en brennende interesse for IT og teknologi. Vi ser etter kandidater med variert bakgrunn, med noen års erfaring fra arbeidslivet. Vi oppfordrer sterkt kandidater fra ulike bransjer med de rette evnene, personlige egenskapene og engasjement til å gjøre et karriereskifte innenfor IT. Rekrutteringsprosessen starter derfor med utvelgelsestestene som sørger for å avdekke om du har det som kreves. For å lykkes i rollen hos Accenture er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt kan tilpasse deg ulike team og personligheter. Vi ser at du er en fleksibel problemløser som håndterer varierte arbeidsoppgaver.  

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdannelse på minimum bachelornivå - vi oppfordrer folk fra varierte fagområder å søke.  
  • Noen års erfaring fra arbeidslivet - fra varierte bransjer. 
  • En brennende interesse for IT, teknologi og programmering.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på AW Academy. 

Om programmet og Søknadsprosess

Vår pedagogikk 

Java-programmet er et intensivt utdanningsprogram på fulltid over 12 uker, og gjennomføres digitalt. Vår pedagogiske modell er basert på Accelerated Learning. Dette innebærer læring i raskt tempo, gjennom kortere teoretiske undervisningsøkter og praktisk arbeid i team. Les gjerne mer om vår pedagogikk her. Din læringsreise er viktig for oss, derfor vil du bli kontinuerlig fulgt opp av både Program Manager og våre lærere under utdanningen. Oppfølging er knyttet både til din tekniske og personlige utvikling. Løpende gjennom programmet vil du gjennomføre obligatoriske tester som en del av vår vurderingsprosess. Dette for å sikre at du når læringsmålene i programmet. 

Hvordan søker jeg?

For å søke på studiet må du ha god kunnskap i norsk og engelsk. Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som starter med tester for å avdekke om du har evnene og ferdighetene som skal til for for å gjennomføre programmet. Det er stor interesse og pågang for våre programmer, derfor oppfordres det til å søke snarest. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på”Ta testene”. Testresultatene evalueres fortløpende og kandidater som består vil bli invitert til neste steg i rekrutteringsprosessen. Tar du utfordringen?  

Til Academic Work sin annonse! 

rocket

Accelerated Learning er en rask vei til en ny karriere for de som vil mest. Pedagogikken fokuserer på praktisk læring i raskt tempo, løpende team work og utrettelig feedback-dialog. Utdannelsen baseres hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for yrkesrollen. Dette gjør at prosessen for læring blir ekstremt effektiv, og forsyner våre deltakere med de rette forutsetningene for å starte sine nye karriere, og bidra fra dag en som junior systemutvikler. 

Academy er åpent for alle å søke - uansett bakgrunn. Riktig holdning er viktigere enn tidligere erfaringer når vi avgjør hvem som tilbys denne utdanningen. Vi søker kandidater som er motiverte, ambisiøse og har evnen til å raskt ta til seg nye kunnskaper. Dette er også ettertraktede egenskaper hos arbeidsgivere. Vi søker deg som med engasjement og høye ambisjoner, ser muligheter til å oppnå grenseløse resultater om du bare får rett verktøy - uavhengig av tidligere bakgrunn. 

For å søke på studiet må du ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forkunnskaper kreves! Disse trinnene er en del av rekrutteringsprosessen vår: Trinn 1. Gjør utvelgelsestestene. Etter testene får du en mail av Academic Work om testene er godkjent. Trinn 2. Send inn søknad og motivasjonsbrev Trinn 3. Telefonintervju. Trinn 4. Intervju med Academic Work. Trinn 5. Intervju med Accenture. Trinn 6. Referansesjekk. Trinn 7. Velkommen til AW Academy & Accenture! Academic Work er ansvarlig for rekruttering til AW Academy. 

Rekrutteringsprosessen begynner med et personlighetsforum og avsluttes med en test som måler logisk problemløsningsevne. Testen som måler din logiske evne har en tidsbegrensning per spørsmål som mange opplever som veldig stressende. Det er derfor det viktig at du sitter på et helt uforstyrret område. Personlighetsforumet kartlegger din personlighet og inneholder en rekke uttalelser om atferd i en arbeidssituasjonsom du skal ta stilling til. Har du spesifike spørsmål om testene, kan du maile oss på «academy@academicwork.no» 

Det er i utgangspunktet kostnadsfritt. Skulle du velge å ikke fullføre kurset eller avslutte oppdraget vil en studiegjeld aktiveres. 

 

question

Flere spørsmål?

Se vår FAQ 

Accenture

Jeg husker det var skummelt at jeg ikke hadde en standard IT-bakgrunn. Ikke forvent å kunne alt med en gang, men at det er rom for å vokse gjennom et godt læringsmiljø.

Emilie

Java-utvikler, Accenture

Les hele artikkelen