logo

Intensivutdanning på AW Academy

AW Academy tilbyr intensivutdanning i høyt tempo med en praktisk tilnærming til læring, som forbereder på møte med arbeidslivet. Utdanningene baseres på vår pedagogikk Accelerated Learning innen IT, teknologi, økonomi og andre områder med kompetansebrist. Er du klar for et karriereskifte?

Utdanning og jobb innen IT

Intensivutdanning med garantert oppdrag

Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

Bli JavaScript-utvikler

Er du problemløser av natur? Har du alltid vært interessert i IT, men ikke tatt steget enda? Etter 12 uker vil du ha utviklet kompetanse innen programmering for både web og mobil. Du vil lære deg å skape interaktive nettsider, i kombinasjon med å utvikle deg til å bli en fremgangsrik utvikler i IT-bransjen. Du er sikret oppdrag gjennom Academic Work etter utdanningen.

JavaScriptIntensivutdanning12 uker

Dato 11/22/2021 - 2/25/2022

StudiestedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo omegn

Utdanning i Cyber Security

Det digitale trusselbildet øker stadig som følger av teknologisk utvikling, og ikke minst en koronapandemi som har økt sårbarheten hos virksomheter betraktelig.Vil du hjelpe bedrifter minimere digital risiko? Søk vårt intensivprogram i Cyber Security med oppstart i vinter, og start blant annet karrieren med oppdrag hos Accenture og Orkla IT.

OrklaAccenture12 uker

Dato 11/29/2021 - 3/4/2022

StudiestedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo omegn

Data Engineering Accenture

Har du en brennende interesse for IT, programmering og statistikk? Med Data Engineering får du muligheten til å løse store utfordringer bedrifter står overfor ved bruk av data. Liker du å se muligheter og sammenhenger mellom tall og data? Bli en del av et mangfoldig team i avdeling for Applied Intelligence hos Accenture.

AccentureData Engineering12 uker

Dato 11/22/2021 - 2/25/2022

StudiestedOnline

ArbeidsstedAccenture

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  

Deltakernes historier

Reisen startet med AW Academy

Les våre konsulenters reise gjenneom AW Academys Accelerated Learning Program! 

Fra forskningsmiljø til dataanalytiker i Dossier

Etter noen uker ute i ny jobb som Junior-dataanalytiker møter vi Helene, som allerede er god i gang med nye spennende utfordringer. Helene gikk dataanalytiker programmet til AW Academy og deler sine opplevelser fra kurset, og hvordan hennes hverdag som dataanalytiker ser ut.

Med troen på at mennesker aldri blir ferdig utlært søkte Julianne JavaScript-programmet

Julianne fra Hemsedal har en mastergrad i innovasjon og ledelse. Som avkobling i hverdagen er hun mye i aktivitet og i ett med naturen. Med troen på at mennesker aldri blir ferdig utlært, og et ønske om nye utfordringer søkte hun vårens JavaScript-program. Julianne er nå i oppdrag hos NTBs Mediebank som frontend-utvikler.

Freelancer fra TV-bransjen med øye for IT og tech

Phuc går inn i de siste ukene på vårt digitale Cyber Security-program. Han er vant til en hverdag som freelancer og et høyt tempo, som han tar fordel av i det intensive utdanningsprogrammet. Phuc ser på det som meningsfylt å skulle jobbe med cybersikkerhet nå som den digitale risikoen er større som følger av økt digitalisering. Vi har nå lansert et nytt program innen Cyber Security med oppstart i vinter. Er du klar for å hjelpe bedrifter med å minimere digital risiko?