logo

Intensivutdannelse på Academic Work Academy

Ser du etter en rask og effektiv vei til en ny karriere? Academic Work Academy tilbyr intensivutdanning i et høyt tempo med en praktisk tilnærming til læring, som forbereder på møte med arbeidslivet. Utdanningen baseres på Accelerated Learning innen fagområder med kompetansebrist, som blant annet IT og tech.

Utdanning og jobb

Intensivutdanning med garantert oppdrag

Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning og jobbgaranti via Academic Work. På denne siden finner du alle intensivutdanninger vi rekrutterer til nå.

Last chance

Utdanning i ServiceNow med garantert konsulentoppdrag hos Accenture

Tiltrekkes du av problemløsning, koding, digitalisering av organisasjoner og et bredt utvalg av karrieremuligheter? Som ServiceNow-konsulent jobber du i krysningspunktet mellom forretning og teknologi. Etter 12 uker blir du ServiceNow-konsulent hos Accenture.

1/16/2023-4/11/2023

Søknadsfrist:Løpende selektering

Utdanningssted:Digitalt

Arbeidssted:Oslo, Accenture

Last chance

Lær deg SAP og bli konsulent hos Coop Norge

SAP er en av verdens største ERP-system. Med Academy vil du kurses og læres opp innen SAP på 12 uker og få muligheten til å bryne deg på en funksjonell rolle innen IT hos Coop. Her har du sjansen å være med å digitalisere Coops prosesser som SAP-konsulent.

1/9/2023-4/19/2023

Søknadsfrist:Løpende selektering

Utdanningssted:Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Oslo, Coop Norge

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

Siden 2015 har vi hjulpet tusentalls mennesker med nye karriere. Vi satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter gjennom Accelerated learning. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte personer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet.

I 2022 byttet utdanningsselskapet AW Academy navn og er nå Brights, lærerekspert som hjelper organisasjoner med å lære bedre. Brights er Academic Works partner ved gjennomføring av Academy-program.

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Utdanningene våre er i utgangspunktet kostnadsfri* og med jobbgaranti som konsulent via Academic Work.

På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser.

* I utgangspunktet kostnadsfritt i bytte mot en bindingstid i praksisperioden. Skulle du velge å si opp under kurset eller avslutte oppdraget i praksisperioden vil derimot en studieavgift aktiveres.

FAQ

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål om våre program, rekrutteringsprosessen eller tiden etter? 

Søknadsprosessen

Hvordan søke til Academic Work Academy?

Søknadsprosessen til Academic Work Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  DELTAKERNES HISTORIER

Reisen startet med Academic Work AcademyAW Academy åpnet en dør for Jon-Petter som ledet han til Salesforce-universet

IT-interessen har alltid vært tilstedeværende for Jon-Petter, og etter masteren i Organisasjon, ledelse og arbeid bestemte han seg for å ta grep. Til tross for noe IT-kompetanse og brennende interesse, virket en karriere innen IT utilgjengelig med hans bakgrunn. Det var AW Academy og vår pedagogiske plattform som skulle åpne døren og tilgjengeliggjøre karrieremulighetene. Han ble uteksaminert i vår, og jobber nå som Salesforce-konsulent hos Hurtigruten.

Salesforce-programmet gav den tekniske kompetansen Heidi trengte for å følge IT-drømmen

Heidi har en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Gjennom masterløpet tilegnet hun seg en del teoretisk kunnskap om hvordan teknologi og digitalisering er med på å utvikle organisasjoner, marked og mennesker. Interessen for digitalisering ble større og større, og hun skjønte raskt at hun ville tilegne seg den mer tekniske kompetansen. Det var vårt Salesforce-program som skulle føre til drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture.

Freelancer fra TV-bransjen med øye for IT og tech

Phuc går inn i de siste ukene på vårt digitale Cyber Security-program. Han er vant til en hverdag som freelancer og et høyt tempo, som han tar fordel av i det intensive utdanningsprogrammet. Phuc ser på det som meningsfylt å skulle jobbe med cybersikkerhet nå som den digitale risikoen er større som følger av økt digitalisering. Vi har nå lansert et nytt program innen Cyber Security med oppstart i vinter. Er du klar for å hjelpe bedrifter med å minimere digital risiko?