logo

Intensivutdanning på AW Academy

AW Academy tilbyr intensivutdanning med en praktisk tilnærming til læring, som forbereder på møte med arbeidslivet. Utdanningen baseres på vår pedagogikk Accelerated Learning innen fagområder med kompetansebrist, som blant annet IT og tech. Klar for et karriereskifte?

Utdanning og jobb innen IT

Intensivutdanning med garantert oppdrag

Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

Accenture Azure Cloud

Har du interesse for teknisk problemløsning, er samarbeidsvillig og stadig ønsker å lære deg nye ting? Er du nysgjerrig på skyteknologi? Lær Azure Cloud på 12 uker, med sikret oppdrag hos Accenture etter utdanningen.

AccentureCloudSkyteknologi

Dato 2/28/2022 - 5/20/2022

StudiestedDigitalt

ArbeidsstedAccenture

Last chance

Utdanning i markedsledende CRM-plattform fra Salesforce

Etter 12 ukers intensiv utdanning er du sikret jobb gjennom Academic Work. Jobb i krysningspunktet mellom teknologi og forretning. Er du riktig kandidat? Søknadsfrist: 12.desember

CRMSalesforce

Dato 1/17/2022 - 4/22/2022

UtdanningsstedEn kombinasjon av digital & fysisk undervisning på campus Oslo, Nydalen

ArbeidsstedOslo omegn

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

FAQ

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål om våre program, rekrutteringsprosessen eller tiden etter? 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  

Deltakernes historier

Reisen startet med AW Academy

Salesforce-programmet gav den tekniske kompetansen Heidi trengte for å følge IT-drømmen

Heidi har en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Gjennom masterløpet tilegnet hun seg en del teoretisk kunnskap om hvordan teknologi og digitalisering er med på å utvikle organisasjoner, marked og mennesker. Interessen for digitalisering ble større og større, og hun skjønte raskt at hun ville tilegne seg den mer tekniske kompetansen. Det var vårt Salesforce-program som skulle føre til drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture.

AW Academy åpnet en dør for Jon-Petter som ledet han til Salesforce-universet

IT-interessen har alltid vært tilstedeværende for Jon-Petter, og etter masteren i Organisasjon, ledelse og arbeid bestemte han seg for å ta grep. Til tross for noe IT-kompetanse og brennende interesse, virket en karriere innen IT utilgjengelig med hans bakgrunn. Det var AW Academy og vår pedagogiske plattform som skulle åpne døren og tilgjengeliggjøre karrieremulighetene. Han ble uteksaminert i vår, og jobber nå som Salesforce-konsulent hos Hurtigruten.

Freelancer fra TV-bransjen med øye for IT og tech

Phuc går inn i de siste ukene på vårt digitale Cyber Security-program. Han er vant til en hverdag som freelancer og et høyt tempo, som han tar fordel av i det intensive utdanningsprogrammet. Phuc ser på det som meningsfylt å skulle jobbe med cybersikkerhet nå som den digitale risikoen er større som følger av økt digitalisering. Vi har nå lansert et nytt program innen Cyber Security med oppstart i vinter. Er du klar for å hjelpe bedrifter med å minimere digital risiko?