logo

Intensivutdanning på AW Academy

AW Academy tilbyr intensivutdanning med en praktisk tilnærming til læring, som forbereder på møte med arbeidslivet. Utdanningen baseres på vår pedagogikk Accelerated Learning innen fagområder med kompetansebrist, som blant annet IT og tech. Klar for et karriereskifte?

Utdanning og jobb innen IT

Intensivutdanning med garantert oppdrag

Har du en brennende interesse for IT og teknologi, men mangler den tekniske kompetansen? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

Bli Java-utvikler på 12 uker med jobb i Trondheim eller Åndalsnes

Endelig tilbake! Ønsker du å jobbe med et av verdens mest populære programmeringsspråk? Nå har vi startet opptak til intensivutdanning i programspråket Java. Etter fullført eksamen er du garantert oppdrag hos PostNord eller SpareBank 1 gjennom Academic Work.

10/24/2022-1/27/2023

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:PostNord i Åndalsnes eller SpareBank 1 i Trondheim

Bli Java-utvikler på 12 uker med garantert jobb hos Accenture i Oslo eller Bergen

Nå har vi startet opptaket til intensivutdanning i programspråket Java. I løpet av 12 uker får du kompetanse og verktøyene du trenger for å starte en ny karriere som Java-konsulent. Vi garanterer jobb etter eksamen hos Accenture i Oslo eller Bergen!

10/24/2022-1/27/2023

Studiestart:24.10.2022

Eksamen:27.01.2023

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Accenture, Oslo eller Bergen

Bli Microsoft Dynamics 365 konsulent på 12 uker!

Endelig er Microsoft Dynamics 365-programmet i Norge! Er du interessert i problemløsning- og forretningsutvikling og ønsker å jobbe med en av verdens ledende skyplattformer? Bli Microsoft Dynamics-konsulent på kun 12 intensive uker med oppdrag hos KPMG, EY Skye eller Heimstaden etter eksamen.

10/31/2022-2/3/2023

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Oslo hos KPMG, EY Skye eller Heimstaden

NEW

Lær deg Salesforce-plattformen og start karrieren som IT-konsulent i økosystemet!

Nå er endelig Salesforce-programmet tilbake! Få ny karriere innen IT med intensivutdannelse i den markedsledende CRM-plattformen fra Salesforce. Etter 12 uker er du garantert jobb som IT-konsulent gjennom Academic Work.

11/21/2022-2/24/2023

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Oslo

NEW

Søk til vinterens intensivprogram Data Engineering & Analytics. Bli dataanalytiker med jobbgaranti

Har du en interesse for programmering og analyse? Liker du å se muligheter og sammenhenger mellom tall og data? Bli Data Engineer på 12 uker med jobbgaranti gjennom Academic Work.

11/18/2022-2/23/2023

Studiestart:18.11.2022

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Oslo

NEW

Søk til vinterens intensivprogram JavaScript. Bli JavaScript-utvikler på 12 uker

JavaScript er endelig tilbake! Har du interesse for IT og ønsker å jobbe med en av verdens største programmeringsspråk? Nå har du muligheten til å lære deg programspråket JavaScript på 12 uker. Etter eksamen er du garantert jobb via Academic Work.

11/14/2022-2/17/2023

Studiestart:14.11.2022

Eksamen:17.02.2023

Utdanningssted:AW Academy Campus Oslo / Digitalt

Arbeidssted:Oslo

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

FAQ

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål om våre program, rekrutteringsprosessen eller tiden etter? 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  DELTAKERNES HISTORIER

Reisen startet med AW AcademyAW Academy åpnet en dør for Jon-Petter som ledet han til Salesforce-universet

IT-interessen har alltid vært tilstedeværende for Jon-Petter, og etter masteren i Organisasjon, ledelse og arbeid bestemte han seg for å ta grep. Til tross for noe IT-kompetanse og brennende interesse, virket en karriere innen IT utilgjengelig med hans bakgrunn. Det var AW Academy og vår pedagogiske plattform som skulle åpne døren og tilgjengeliggjøre karrieremulighetene. Han ble uteksaminert i vår, og jobber nå som Salesforce-konsulent hos Hurtigruten.

Salesforce-programmet gav den tekniske kompetansen Heidi trengte for å følge IT-drømmen

Heidi har en master i Organisasjon, Ledelse og Arbeid. Gjennom masterløpet tilegnet hun seg en del teoretisk kunnskap om hvordan teknologi og digitalisering er med på å utvikle organisasjoner, marked og mennesker. Interessen for digitalisering ble større og større, og hun skjønte raskt at hun ville tilegne seg den mer tekniske kompetansen. Det var vårt Salesforce-program som skulle føre til drømmejobben som Salesforce-konsulent hos Accenture.

Freelancer fra TV-bransjen med øye for IT og tech

Phuc går inn i de siste ukene på vårt digitale Cyber Security-program. Han er vant til en hverdag som freelancer og et høyt tempo, som han tar fordel av i det intensive utdanningsprogrammet. Phuc ser på det som meningsfylt å skulle jobbe med cybersikkerhet nå som den digitale risikoen er større som følger av økt digitalisering. Vi har nå lansert et nytt program innen Cyber Security med oppstart i vinter. Er du klar for å hjelpe bedrifter med å minimere digital risiko?