logo

Bli lærer på AW Academy

Vårt fremtidsrettede konsept vokser. Våre lærere er anerkjente spesialister innen sine respektive felt, og er viktige for oss når vi skreddersyr utdannelsespakker. Nå øker også behovet for flere gode lærere. Er du en av dem eller kjenner du en dyktig lærer? Er dette tilfelle vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Hvorfor være lærer i AW Academy?

Å være lærer hos AW Academy innebærer at du jobber innenfor rammeverket for Accelerated Learning. Det betyr at du vil være lærer for skarpe deltagere som har gjennomgått tøffe tester for å få en plass i utdannelsesprogrammet. Dette skaper et dynamisk miljø i klasserommet og en inspirerende atmosfære.

Hos AW Academy får lærere med erfaring og engasjement mulighet til å skape et stimulerende miljø for læring med helhet og sammenheng. Dette takket være blant annet:

  • Lærernes arbeidstid er fokusert på det personlige møtet med eleven. En tett oppfølging mellom deltaker og lærer gir en mer effektiv læring.
  • Våre lærere arbeider tett sammen. Hovedlæreren får hjelp av assisterende lærere og spesialister. (Assisterende lærere veileder og bistår elevene ved øvelser som utvikler deres ferdigheter og kompetanse. Spesiallærere kobles inn for spesifikke emner for å fordype elevenes kunnskaper.)
  • Lærerne hos AW Academy får muligheten til å legge stor vekt på å selv reflektere over undervisningen ved planlegging, gjennomføring og oppfølging.

Vil du bli en del av vårt voksende team, og være en del av vår reise mot å bli den beste skolen innen Accelerated Learning? Send oss din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.

"Måten Academy jobber på er veldig spennende. Det er intensivt og vi har håndplukket kandidater som vi mener har både riktig bakgrunn og motivasjon til å ta et slikt program som dette, forteller han"

Thomas, lærer i C#.NET

Høres dette interessant ut?

Bli med i vårt internasjonale lærernettverk og hjelp mennesker med å få en ny karriere.

LÆRERE

Våre læreres erfaringer

Dataingeniøren som ble lærer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.