logo

Våre samarbeid og løsninger for bedrifter

Vi hjelper bedrifter å rekruttere nye talent, samt utdanner eksisterende medarbeidere - for å møte kompetansebristen på markedet. Her finner du eksempler på hvordan AW Academy har bidratt til bedrifters kompetanseheving og utvikling!

Våre kundecase

Upskilling innen Maskinlæring med Conexus

I utfordrende tider, og i et samfunn i rask utvikling kan det å styrke egne ansattes kompetanse være avgjørende. AW Academy tilbyr kompetanseheving og omskolering for ansatte. Et samarbeid med AW Academy gir dere muligheten å utvikle eller videreutvikle ferdigheter for fremtiden. Gjennom et skreddersydd program bidro AW Academy med kompetanseheving innen maskinlæring, for ledende spesialister innen læringsanalyse hos Conexus. Kurset bidro til å øke intern kompetanse og skapte stort engasjement i virksomheten. Interessert i hvordan kompetanseheving kan styrke din bedrift? Les mer om hvordan kompetanseheving fungerte i praksis for Conexus.

Kundecase

Dette sier våre samarbeidspartnere

Vi så AW Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler. Samtidig kan vi designe og tilpasse kompetansen slik at den passer Infratek og bransjens behov. Generelt er vi veldig fornøyde med kunnskapen og ferdighetene til konsulentene fra Academy. Samarbeidet er en verdifull start på reisen mot en nyere og mer moderne energibransje.

Jonas Dufva

HR Busniess Partner, Infratek

Opplegget med AW Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet  både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag. Dette er en stor fordel for en stor organisasjon som vokser.

Thomas Grundsten

Head of Build & Engineering , Ericsson

Gjennom AW Academy fikk vi tilgang til profiler som vi var på utkikk etter. Profiler med usannsynlige kombinasjoner av systemutvikling og annen relevant kompetanse som er verdifull for vår organisasjon. Vi innså at kandidatene er «enhjørninger» med dobbel kompetanse noe som ofte gjør at den erfaringen de har fra før, bidrar til at de raskt blir produktive og leverer. Dessuten har de større forståelse for brukerne og deres behov.

Daniel Eriksson

CIO , Medivir

Vi søker ikke kodenørder! Vi ønsker utviklere med en større innsikt i forretninger. De skal være nyttig for virksomhetene, og det er få som vet hvordan det skal gjøres. Jeg opplever at de to konsulentene vi har fått fra Academy, er det ultimate teamet - de kan open source, de vet hvordan man løser problem, og de vet hvordan man skal få folk til å si sin mening om disse.

Mikael Edgren

Utviklingssjef, Abalon

Det er et spennende konsept å tilby mennesker som kanskje lenge har drømt om å utdanne seg innen programvareutvikling, men på grunn av lange og dyre utdannelser, har de ikke tatt steget. Nå har de en mulighet å ta seg inn på markedet. Med en konsulent fra Academy, får man akkurat det - engasjement, dristighet og viljen til å hele tiden lære mer og bruke dette på rett måte. Dette smitter også til resten av organisasjonen.

Christian Karlsson

Unit Manager Development & Integration and Test, Visma